Bahar Kapıda baklavası ve fıstığı ile nam salmış Gaziantep’te!
Her köşesi ayrı bir güzelliğe ve köklü bir tarihe sahip olan Anadolu’yu dere tepe demeden gezen Bahar Kapıda, meraklı soruları ve keyifli sohbetleriyle kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Bahar Kapıda bu hafta, baklavanın merkezi Gaziantep’ten evlere konuk oluyor.
Dur durak bilmeden Anadolu’nun her köşesini gezmeye devam eden Bahar Kapıda, Bahar Gelir’in bitmek bilmeyen enerjisi ve Anadolu insanının samimi yaklaşımlarıyla eğlenceli dakikalara imzalara atıyor. Bahar Kapıda bu hafta, baklavası ve fıstığıyla dünyaya nam salmış Gaziantep’i ekranlara taşıyor. Ziyaret ettiği köyde davul zurna ile karşılanan Bahar Kapıda ekibi halaya eşlik etti. Bahar Gelir kıpır kıpır enerjisini oynayarak attı. Sonrasında ev baklavası yapımına eşlik eden Gelir, Gaziantep’in meşhur baklavasının sırrını izleyenleriyle paylaştı. Meşhur saçta ekmek yapımı, kuru dolma yapımı, muska tatlısı, lokum gibi Gaziantep’in eşsiz lezzetlerini yapım aşamasını ekranlara taşıyan Gelir, hepsini ayrı ayrı izleyenleri için tattı.
Hayvancılıkla uğraşan bir amcanın yanına giden Gelir, ondan hayat hikayesini dinledi. Gelir, hayvancılığın nasıl yapıldığını, zorluklarını ve güzelliklerini dinlerken bir yandan da esprileriyle hem güldü hem güldürdü. Yöresel davul zurna ve oyun ekibiyle koyu bir sohbete dalan Gelir, hem oynadı hem de bol kahkahalı sohbetlere imza attı.
Anadolu’nun her köşesinden eğlenceli anlar, meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her hafta sonu 21:20’de Kanal 7 ekranlarında…